الموقع الرسمي للأستاذ / أحمد عبيد

اهلا ومرحبا بكم فى الموقع الرسمي للأستاذ / أحمد عبيد
عزيزنا الزائر فضلا قم بالتسجيل لكى تكون عضو فى المنظومة التى تضم اروع معانى الصداقة
تحياتى /أحمد عبيد
ahmed0124044882@yahoo.com
الموقع الرسمي للأستاذ / أحمد عبيد

الشئون القانونية ــــــــــ { وقضايا العصر } ـــــــــ والتعريف بمحافظة بنى سويف للاستعلام♥almostsharahmed@hotmail.com

شكر خاااااااااااص جدا للاستاذة الفاضلة / رحيـــــــــــــــــل وإدارة المنتدى تتمنى لها المزيد من التقدم والرقى
تتقدم اسرة المنتدى تتقدم للعضوه الواسعة الافاق {موغا} بالشكر على ما تبذلة من جهد فى سبيل الرقى بالمنتدى شكــــــــرا يا موغـــــــــا
تتشرف إدارة المنتدى بتلقى اقتراحاتكم واراءكم المختلفة فى سبيل الوصول بالمنتدى الى قمة الابداع منكم واليكم مع تحيات إدارة المنتدى 0124044882
الادارة العامة للمنتدى تتقدم بخالص التحية والشكر للاستاذ الفاضل أبو على المستشار الفرنسى للمنتدى وتتمنى له مزيد من النجاح الباهر فى شتى المجالات
تتقدم الادارة العامة للمنتدى بخالص الشكر والتقدير للعضو النشيط والمتميز {المتمرد}وذلك لمساهمة الفعالة بالموضوعات الجريئة والتى كان من شانها الارتقاء بمستوى المنتدى شكرا جزيلا يا متمرد
شكر خاص للاستاذة / مهـــــــــــــــــــــــــــــــا مختـــــــــــــــــــــــــار مسئولة القسم الخاص بالمراة على المجهود التى تبذلة ونتمنى منها المزيد
تم انشاء المنتدى الطبى من اجل كل الاعضاء الكرام {صحتك أمانة فحافظ عليها} والمنتدى يتقدم بخالص الشكر لمشرف المنتدى الدكتور / عماد فاروق وجزاة الله خيرا
تتقدم إدارة المنتدى بخالص الشكر والتقدير للمهندس / أحمد لطفى العضو الجديد بالمنتدى فاهلا وسهلا به تحية خاصة من مدير المنتدى
يشرف المنتدى بانضمام العضوة المثالية { سحـــــــر} الى اسرة المنتدى ونتمنى منها المزيد من العطاء الذى لا ينقطع ال
ادارة المنتدى تتشرف بتسجل العضو الجديد محمد الملط وتتقدم الية بالشكر ولجميع ابناء اسيوط الكرام تحياتى// أحمد عبيد
اسرة المنتدى ترب بالعضوة الجديدة دينا ونتمنى المزيد من المشاركات الفعالة وفى انتظار اقتراحاتكم البنائة من اجل الرقى بمستوى المنتدى
إدارة المنتدى ترحب بالعضو الجليل والاستاذ القدير محـــــــمــــــد رســــــــــــــــــــلان وتشكر لة تسجيلة واثرائة للمنتدى بالمعلومات القانونية المفيدة
إدارة المنتدى ترحب بالعضو الخلوق الاستاذ / إكرامى المستشار القانونى بالكويت ونتمنى ان ينال منتدانا اعجابة وان يوفقة الله
اسرة المنتدى ترحب بالعضو الجديد ميدو وتتمنى منة المزيد من المشاركات الفعالة
ادارة المنتدى تسعد بانضمام الاخت , miragealgeria, من دولة الجزائر الشقيقة ومزيد من المشاركات الفعالة
خـــــــــــــــبر هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جدا لاعضاء المنتدى قريبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بكل حب وصدق واخلاص استقبل المنتدى العضوة الجديدة البرنسيسة لكم من ادارة المنتدى تحية خاصة

المواضيع الأخيرة

» التقسيم الادارى للمحافظة
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» تاريخ محافظة بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» أهم مواقع الاثار بمحافظة بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» اشهر ابناء محافظة بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» لؤلؤة مـــــــصـــــــــر
الخميس يونيو 26, 2014 6:36 pm من طرف راجية الرحمة

» أنا من سوهاج وحبيبى من بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:36 pm من طرف راجية الرحمة

» اغتيال السادات على يد ابناء مصر
الخميس يونيو 26, 2014 6:35 pm من طرف راجية الرحمة

» عقوبة جريمة التشهير بالآخرين عبر الإنترنت كجريمة معاص
الخميس يونيو 26, 2014 6:35 pm من طرف راجية الرحمة

» السادات يلقي بيان وفاة جمال عبد الناصر
الخميس يونيو 26, 2014 6:35 pm من طرف راجية الرحمة

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 2 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 2 زائر

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 23 بتاريخ الإثنين يونيو 17, 2013 11:39 pm

تصويت


    البيتزا

    شاطر
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    البيتزا

    مُساهمة من طرف وينكى في السبت يوليو 18, 2009 1:16 am

    المقادير
    1/2 2 كوب دقيق
    ذرة ملح
    1/4 كوب زيت ذره
    ملعقه كبيره خميره بيره
    ماء دافىء للعجن
    الطريقه
    تفك الخميره مع ملعقه كبيره سكر وقليل من الماء الدافىء وتترك لتختمر
    يخلط الدقيق بالملح ويضاف الزيت وتفرك براحه اليد
    يضاف الماء حتى تكون العجينه يا بسه ) أى تنشل من اليد عند العجن )
    تضاف الخميره وتترك لمده 1/2 ساعه لتختمر
    تفرد العجينه فى صينيه متوسطه مدهونه سمن ودقيق ويوضع على الوجه الحشوه الممفضله
    تدخل الفرن مده 25 دق
    أفكار للحشوه
    ممكن كاتشب ان لم يوجد صلصة طماطم حاره
    فلفل أخضر مقطع حلقات
    زيتون إسود مخلى مقطع حلقات
    حلقات بصل
    كل ده على سطح العجينه
    تضيفى عليها بقى لحم معصجه
    تونه
    فراخ مسلوقه ومقطعه صغير
    جمبرى
    أى حاجه انتى حابه تضيفيها
    للحشوه مطلق الحريه حسب زوقك فى الاكل
    و بالهنا
    يا جماعه مش كل ده مره واحده
    ده أنا بديكى الاختيارات وانتى براحتك فى النوع اللى عايزاه فى الحشوه Laughing
    avatar
    Admin
    Admin

    عدد المساهمات : 187
    نقاط : 15502
    السٌّمعَة : 3
    تاريخ التسجيل : 06/07/2009

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف Admin في الأحد يوليو 19, 2009 2:40 pm

    بصى يا مها من الاخر انتى بنوتة جدعة
    ويارب اتجوز واحدة زيك تكون بتعرف تطبخ حلو
    عشان انا بحب الاكل جدااااااااااااااااااااااااااا
    يارب يوفقك ودايما للامام وتبهرينا بوصفاتك اللى كلها

    شهيه Laughing
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف وينكى في الأحد يوليو 19, 2009 4:04 pm

    ميرسى ليك جزاكم الله خيرا
    أســـــــــــعـــــــــــــــدنى مـــــــــــــــــرورك
    وربنا يــيسرك الامر وتتجوز واحده أحسن منى
    بس مش هتلاقى Basketball
    avatar
    مى الشرقاوى

    عدد المساهمات : 74
    نقاط : 15113
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 06/07/2009
    العمر : 30

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف مى الشرقاوى في الأحد يوليو 19, 2009 6:23 pm

    ميرسى ليكى يا مها
    بس انتى بتفضلى اية الزيت ولا السمنة واية الفرق بينهم واية الاحسن
    ياريت بقى نتعبك اكتر وتكتبيلنا طريقة عمل ومقادير الكريب
    وشكرا لادارة المنتدى الجميل دة
    بالحق يا استاذة مها
    عايزة اقولك حاجة عن الاستاذ احمد عبيد
    لما كنا فى الجامعة كان بيحب المكرونة اوى
    تخيلى واحنا فى المدرج جمع مننا فلوس واشترى20 علبة كشرى واكلنا فى المدرج والدكتور دخل كان المدرج راحتة كشرى
    وطبعا فتنا على احمد بس الحمد لله الدكتور معملش حاجة عشان طلع بيحب الكشرى برضو
    مشكووووووووووووووووووووووووووووووورة يا مها
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف وينكى في الأحد يوليو 19, 2009 7:47 pm

    تسلمى يا مى يا قمر على المرور الطيب
    وحالا هكتبلك البان كيك > الكريب
    وبعدين انتى هتقوليلى على الاستاذ أحمد ده عشرة عمر ده أحنا متربيين سوا وعارفه شعوره ناحية المكرونه كويس جدا
    وكويس إن الدكتور عداها على خير
    أســــــعدنــــى مـرورك I love you
    avatar
    احمد سمير

    عدد المساهمات : 1
    نقاط : 14912
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 23/07/2009
    العمر : 30

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف احمد سمير في الخميس يوليو 23, 2009 7:27 am

    ممكن طريقة عمل خلطة المحشى
    مع العلم ان والدتى شاطرة اوى فى الحاجات دى بس انا بتكسف اسالها
    وياريت نحلى بالجلاش باللحمة المفرومة
    وشكرررررررررررررررررررا لاختنا اللى تعبنها معانا
    avatar
    محمد الشريف

    عدد المساهمات : 8
    نقاط : 15044
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/07/2009

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف محمد الشريف في الجمعة يوليو 24, 2009 8:24 am

    السلام عليكم
    ممكن طريقة عمل البسيمة
    لانى بحبها اوى
    وانا قريت وصفاتك كلها
    وكلها فى منتهى الروعة
    Mad Rolling Eyes Smile
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف وينكى في الأحد يوليو 26, 2009 10:04 pm

    استاذ محمد والاستاذ أحمد اعذرونى لأنى كنت مشغوله جدا اليومين اللى فاتو
    وان شاء الله النهارده هكتبلكم الوصفات اللى طلبتوها
    أســـــــــــــعـــــــــــد نى مروووووووووركما Very Happy
    avatar
    عاصم ابراهيم

    عدد المساهمات : 17
    نقاط : 15000
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 12/07/2009

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف عاصم ابراهيم في الثلاثاء يوليو 28, 2009 5:50 am

    لو سمحتى انا عايز اعرف خلطة المحشى
    اللى اصحابى سائلوا عليها

    شكرا ياستاذة مها
    avatar
    عاصم ابراهيم

    عدد المساهمات : 17
    نقاط : 15000
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 12/07/2009

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف عاصم ابراهيم في الثلاثاء يوليو 28, 2009 5:54 am

    انا عندى سؤال
    ماهو سر عمل الخلطة

    شكررررررررررررررررا
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف وينكى في الخميس يوليو 30, 2009 6:22 pm

    يا عم هى لا سر و لا حاجه كل الحكايه
    الـــــــــنـــــــــــفــــــــــس Basketball
    وطبغا التمكن من عمل الحاجه
    على العموم هكتبلك الوصفه
    وكمان خلطة الحمااااااااااااااام
    avatar
    مى الشرقاوى

    عدد المساهمات : 74
    نقاط : 15113
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 06/07/2009
    العمر : 30

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف مى الشرقاوى في الجمعة يوليو 31, 2009 2:51 pm

    انا بحب الحمام اوى
    مشكورة يا مها
    ووصفة الخلطة للمحشى اللى طلبها الاستاذ عاصم كنت هطلبها منك برضو
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف وينكى في الثلاثاء أغسطس 04, 2009 1:44 am

    علشان خاطرك انت يا مى نزلت الوصفات واعذرينى فى التأخير على الرد
    لأنى كنت مسافره pirat

    راجية الرحمة

    عدد المساهمات : 46
    نقاط : 6532
    السٌّمعَة : 5
    تاريخ التسجيل : 04/03/2014
    الموقع : http://www.makkiyoon.com

    رد: البيتزا

    مُساهمة من طرف راجية الرحمة في الخميس يونيو 26, 2014 6:25 pm


    جـــــــــــزيت خيرا ... لا حرمك الله أجر مانقلت


    شقق للبيع . د مجدي حريري. فيلا بمكة. فلل للبيع



      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء سبتمبر 20, 2017 1:32 pm