الموقع الرسمي للأستاذ / أحمد عبيد

اهلا ومرحبا بكم فى الموقع الرسمي للأستاذ / أحمد عبيد
عزيزنا الزائر فضلا قم بالتسجيل لكى تكون عضو فى المنظومة التى تضم اروع معانى الصداقة
تحياتى /أحمد عبيد
ahmed0124044882@yahoo.com
الموقع الرسمي للأستاذ / أحمد عبيد

الشئون القانونية ــــــــــ { وقضايا العصر } ـــــــــ والتعريف بمحافظة بنى سويف للاستعلام♥almostsharahmed@hotmail.com

شكر خاااااااااااص جدا للاستاذة الفاضلة / رحيـــــــــــــــــل وإدارة المنتدى تتمنى لها المزيد من التقدم والرقى
تتقدم اسرة المنتدى تتقدم للعضوه الواسعة الافاق {موغا} بالشكر على ما تبذلة من جهد فى سبيل الرقى بالمنتدى شكــــــــرا يا موغـــــــــا
تتشرف إدارة المنتدى بتلقى اقتراحاتكم واراءكم المختلفة فى سبيل الوصول بالمنتدى الى قمة الابداع منكم واليكم مع تحيات إدارة المنتدى 0124044882
الادارة العامة للمنتدى تتقدم بخالص التحية والشكر للاستاذ الفاضل أبو على المستشار الفرنسى للمنتدى وتتمنى له مزيد من النجاح الباهر فى شتى المجالات
تتقدم الادارة العامة للمنتدى بخالص الشكر والتقدير للعضو النشيط والمتميز {المتمرد}وذلك لمساهمة الفعالة بالموضوعات الجريئة والتى كان من شانها الارتقاء بمستوى المنتدى شكرا جزيلا يا متمرد
شكر خاص للاستاذة / مهـــــــــــــــــــــــــــــــا مختـــــــــــــــــــــــــار مسئولة القسم الخاص بالمراة على المجهود التى تبذلة ونتمنى منها المزيد
تم انشاء المنتدى الطبى من اجل كل الاعضاء الكرام {صحتك أمانة فحافظ عليها} والمنتدى يتقدم بخالص الشكر لمشرف المنتدى الدكتور / عماد فاروق وجزاة الله خيرا
تتقدم إدارة المنتدى بخالص الشكر والتقدير للمهندس / أحمد لطفى العضو الجديد بالمنتدى فاهلا وسهلا به تحية خاصة من مدير المنتدى
يشرف المنتدى بانضمام العضوة المثالية { سحـــــــر} الى اسرة المنتدى ونتمنى منها المزيد من العطاء الذى لا ينقطع ال
ادارة المنتدى تتشرف بتسجل العضو الجديد محمد الملط وتتقدم الية بالشكر ولجميع ابناء اسيوط الكرام تحياتى// أحمد عبيد
اسرة المنتدى ترب بالعضوة الجديدة دينا ونتمنى المزيد من المشاركات الفعالة وفى انتظار اقتراحاتكم البنائة من اجل الرقى بمستوى المنتدى
إدارة المنتدى ترحب بالعضو الجليل والاستاذ القدير محـــــــمــــــد رســــــــــــــــــــلان وتشكر لة تسجيلة واثرائة للمنتدى بالمعلومات القانونية المفيدة
إدارة المنتدى ترحب بالعضو الخلوق الاستاذ / إكرامى المستشار القانونى بالكويت ونتمنى ان ينال منتدانا اعجابة وان يوفقة الله
اسرة المنتدى ترحب بالعضو الجديد ميدو وتتمنى منة المزيد من المشاركات الفعالة
ادارة المنتدى تسعد بانضمام الاخت , miragealgeria, من دولة الجزائر الشقيقة ومزيد من المشاركات الفعالة
خـــــــــــــــبر هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جدا لاعضاء المنتدى قريبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بكل حب وصدق واخلاص استقبل المنتدى العضوة الجديدة البرنسيسة لكم من ادارة المنتدى تحية خاصة

المواضيع الأخيرة

» التقسيم الادارى للمحافظة
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» تاريخ محافظة بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» أهم مواقع الاثار بمحافظة بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» اشهر ابناء محافظة بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» لؤلؤة مـــــــصـــــــــر
الخميس يونيو 26, 2014 6:36 pm من طرف راجية الرحمة

» أنا من سوهاج وحبيبى من بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:36 pm من طرف راجية الرحمة

» اغتيال السادات على يد ابناء مصر
الخميس يونيو 26, 2014 6:35 pm من طرف راجية الرحمة

» عقوبة جريمة التشهير بالآخرين عبر الإنترنت كجريمة معاص
الخميس يونيو 26, 2014 6:35 pm من طرف راجية الرحمة

» السادات يلقي بيان وفاة جمال عبد الناصر
الخميس يونيو 26, 2014 6:35 pm من طرف راجية الرحمة

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 2 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 2 زائر

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 23 بتاريخ الإثنين يونيو 17, 2013 11:39 pm

تصويت


    المكرونه بالزبادى

    شاطر
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    المكرونه بالزبادى

    مُساهمة من طرف وينكى في السبت يوليو 18, 2009 12:36 am

    المقادير
    كيلو مكرونه أى نوع انتى بتستخدميه
    1/2 كيلو لحم مفروم
    بصله متوسطه
    ملح _ فلفل _ كمون ( 1/2 ملعقه صغير ه لكل منهم ماعدا الملح حسب الرغبه
    2 كوب زبادى _ فلفله خضرا متوسطه مقطعه شرائح
    الطريقه
    تسلق المكرونه ( طبعا توضع فى ماء مغلى على النار مع رشة ملح ويترك الغطاء مفتوح أثناء السلق )
    تبشر البصله وتشوح فى سمن على النار حتى الاصفرار تضاف اللحمه وتقلب جيدا لمده 5 دقائق وتضيفى الفلفل أثناء التقليب ثم كوب ماء
    تترك على النار حتى النضج
    يرب الزبادى ويضاف للحمه بعد رفعها من على النار
    تغرف المكرونه فى السرفيس وعليها خليط اللحمه بالزبادى
    وبالهنا Basketball
    avatar
    موغا

    عدد المساهمات : 23
    نقاط : 15104
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/07/2009

    رد: المكرونه بالزبادى

    مُساهمة من طرف موغا في الأحد يوليو 19, 2009 1:18 pm

    اللههم انى صايمه والله جوعتينى ودى طريقه سهله وجميله تسلمى
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    رد: المكرونه بالزبادى

    مُساهمة من طرف وينكى في الأحد يوليو 19, 2009 4:00 pm

    تقبل الله يا ست الكل
    خلاص أعمليها ع الفطار النهارده
    avatar
    محمد مروان

    عدد المساهمات : 19
    نقاط : 15020
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 10/07/2009
    العمر : 29

    رد: المكرونه بالزبادى

    مُساهمة من طرف محمد مروان في الجمعة يوليو 24, 2009 4:32 am

    انا عملتها بس طلعت معجنة ياترى لييييييية؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Embarassed Evil or Very Mad
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    رد: المكرونه بالزبادى

    مُساهمة من طرف وينكى في الأحد يوليو 26, 2009 9:35 pm

    ليه كده يا محمد ايه اللى عجن المكرونه
    دى الطريقه سهله جدا أكيد انت زودت سوا المكروووووووونه حبتين
    على العموم اعملها مره تانى بس بتأنى وركز و لا انت عايز تتجوز كده وخلاص
    مش لازم يبقى عندك خبره عشان تساعد صاحبة النصيب Rolling Eyes
    avatar
    الافوكاتو

    عدد المساهمات : 10
    نقاط : 15014
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 10/07/2009

    رد: المكرونه بالزبادى

    مُساهمة من طرف الافوكاتو في الأحد يوليو 26, 2009 10:48 pm

    مشروب الكابتشينو
    بيترسم على وشة قلوب وورد وحروف بالشيكولاتة
    بتتعمل الحاجات دى ازاى
    ليها حاجة معينة؟
    \ولا مهارات فى الرسم؟
    flower
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    رد: المكرونه بالزبادى

    مُساهمة من طرف وينكى في الإثنين يوليو 27, 2009 1:06 am

    لا لأ طبعا مش أجهزه ولا حاجه هى فعلا مهارات يد هحاول اعمله قريب وانزل الصور لحضرتك أو اجيبلك لينك لتحضير المشروب بالفيديو
    بس اعذرونى يا جماعه والله مشغوله شويه اليومين دول No pale No
    avatar
    الافوكاتو

    عدد المساهمات : 10
    نقاط : 15014
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 10/07/2009

    رد: المكرونه بالزبادى

    مُساهمة من طرف الافوكاتو في الثلاثاء يوليو 28, 2009 11:41 am

    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    رد: المكرونه بالزبادى

    مُساهمة من طرف وينكى في الخميس يوليو 30, 2009 6:14 pm

    ميرسى على الموقع الجميل ده والله بجد اول مره اشوفه بس ايه ممـتــــــــــــــــــع
    جزاكم الله خيرا

    ????
    زائر

    روعة ما شاء الله

    مُساهمة من طرف ???? في الجمعة أغسطس 14, 2009 9:35 pm



    ربنا يوفقكم

    المنتدى لقيتة وانا فى الجوجل
    بجد حاجة مشرفة لشباب جميل
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    رد: المكرونه بالزبادى

    مُساهمة من طرف وينكى في السبت أغسطس 15, 2009 3:12 pm

    خلاص يا ستى طالما هو عجبك
    يشرفنا انك تنضمى للموقع
    وتتحفينا بموضوعاتك المميزه

    راجية الرحمة

    عدد المساهمات : 46
    نقاط : 6532
    السٌّمعَة : 5
    تاريخ التسجيل : 04/03/2014
    الموقع : http://www.makkiyoon.com

    رد: المكرونه بالزبادى

    مُساهمة من طرف راجية الرحمة في الخميس يونيو 26, 2014 6:27 pm


    جـــــــــــزيت خيرا ... لا حرمك الله أجر مانقلت


    شقق للبيع . د مجدي حريري. فيلا بمكة. فلل للبيع



      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء سبتمبر 20, 2017 1:37 pm