الموقع الرسمي للأستاذ / أحمد عبيد

اهلا ومرحبا بكم فى الموقع الرسمي للأستاذ / أحمد عبيد
عزيزنا الزائر فضلا قم بالتسجيل لكى تكون عضو فى المنظومة التى تضم اروع معانى الصداقة
تحياتى /أحمد عبيد
ahmed0124044882@yahoo.com
الموقع الرسمي للأستاذ / أحمد عبيد

الشئون القانونية ــــــــــ { وقضايا العصر } ـــــــــ والتعريف بمحافظة بنى سويف للاستعلام♥almostsharahmed@hotmail.com

شكر خاااااااااااص جدا للاستاذة الفاضلة / رحيـــــــــــــــــل وإدارة المنتدى تتمنى لها المزيد من التقدم والرقى
تتقدم اسرة المنتدى تتقدم للعضوه الواسعة الافاق {موغا} بالشكر على ما تبذلة من جهد فى سبيل الرقى بالمنتدى شكــــــــرا يا موغـــــــــا
تتشرف إدارة المنتدى بتلقى اقتراحاتكم واراءكم المختلفة فى سبيل الوصول بالمنتدى الى قمة الابداع منكم واليكم مع تحيات إدارة المنتدى 0124044882
الادارة العامة للمنتدى تتقدم بخالص التحية والشكر للاستاذ الفاضل أبو على المستشار الفرنسى للمنتدى وتتمنى له مزيد من النجاح الباهر فى شتى المجالات
تتقدم الادارة العامة للمنتدى بخالص الشكر والتقدير للعضو النشيط والمتميز {المتمرد}وذلك لمساهمة الفعالة بالموضوعات الجريئة والتى كان من شانها الارتقاء بمستوى المنتدى شكرا جزيلا يا متمرد
شكر خاص للاستاذة / مهـــــــــــــــــــــــــــــــا مختـــــــــــــــــــــــــار مسئولة القسم الخاص بالمراة على المجهود التى تبذلة ونتمنى منها المزيد
تم انشاء المنتدى الطبى من اجل كل الاعضاء الكرام {صحتك أمانة فحافظ عليها} والمنتدى يتقدم بخالص الشكر لمشرف المنتدى الدكتور / عماد فاروق وجزاة الله خيرا
تتقدم إدارة المنتدى بخالص الشكر والتقدير للمهندس / أحمد لطفى العضو الجديد بالمنتدى فاهلا وسهلا به تحية خاصة من مدير المنتدى
يشرف المنتدى بانضمام العضوة المثالية { سحـــــــر} الى اسرة المنتدى ونتمنى منها المزيد من العطاء الذى لا ينقطع ال
ادارة المنتدى تتشرف بتسجل العضو الجديد محمد الملط وتتقدم الية بالشكر ولجميع ابناء اسيوط الكرام تحياتى// أحمد عبيد
اسرة المنتدى ترب بالعضوة الجديدة دينا ونتمنى المزيد من المشاركات الفعالة وفى انتظار اقتراحاتكم البنائة من اجل الرقى بمستوى المنتدى
إدارة المنتدى ترحب بالعضو الجليل والاستاذ القدير محـــــــمــــــد رســــــــــــــــــــلان وتشكر لة تسجيلة واثرائة للمنتدى بالمعلومات القانونية المفيدة
إدارة المنتدى ترحب بالعضو الخلوق الاستاذ / إكرامى المستشار القانونى بالكويت ونتمنى ان ينال منتدانا اعجابة وان يوفقة الله
اسرة المنتدى ترحب بالعضو الجديد ميدو وتتمنى منة المزيد من المشاركات الفعالة
ادارة المنتدى تسعد بانضمام الاخت , miragealgeria, من دولة الجزائر الشقيقة ومزيد من المشاركات الفعالة
خـــــــــــــــبر هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جدا لاعضاء المنتدى قريبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بكل حب وصدق واخلاص استقبل المنتدى العضوة الجديدة البرنسيسة لكم من ادارة المنتدى تحية خاصة

المواضيع الأخيرة

» التقسيم الادارى للمحافظة
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» تاريخ محافظة بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» أهم مواقع الاثار بمحافظة بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» اشهر ابناء محافظة بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:37 pm من طرف راجية الرحمة

» لؤلؤة مـــــــصـــــــــر
الخميس يونيو 26, 2014 6:36 pm من طرف راجية الرحمة

» أنا من سوهاج وحبيبى من بنى سويف
الخميس يونيو 26, 2014 6:36 pm من طرف راجية الرحمة

» اغتيال السادات على يد ابناء مصر
الخميس يونيو 26, 2014 6:35 pm من طرف راجية الرحمة

» عقوبة جريمة التشهير بالآخرين عبر الإنترنت كجريمة معاص
الخميس يونيو 26, 2014 6:35 pm من طرف راجية الرحمة

» السادات يلقي بيان وفاة جمال عبد الناصر
الخميس يونيو 26, 2014 6:35 pm من طرف راجية الرحمة

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 2 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 2 زائر

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 23 بتاريخ الإثنين يونيو 17, 2013 11:39 pm

تصويت


    طريقة عمل الفتة

    شاطر
    avatar
    gad

    عدد المساهمات : 259
    نقاط : 15289
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 26/10/2009
    العمر : 29
    الموقع : http://gadyagamad.yoo7.com/

    طريقة عمل الفتة

    مُساهمة من طرف gad في الجمعة نوفمبر 27, 2009 9:50 am


    ص يا سيدى الفته ممكن تكون باللحمه بالحمام بالكوارع المهم من كل ده الشوربه

    حنعمل اسهل شيئ وهى فته اللحمه اوكى

    نسلق اللحمه ازاى بقى

    نجيب اللحمه ونجيب ميه مغليه فيها ملح وفلفل وبصله (بحالها) وحبهان وورق لورو ونحط اللحمه (بعد الميه ما تغلى ونسيبها لحد متستوى (كل شويه تشوف الريمه اللى بتتكون وتشيلها لانها بتخلى اللحمه مش حلوة

    سلقنا اللحمه دى اول خطوة

    تانى خطوت تعمل رز مصرى عادى بس من غير شعريه (ابيض ) لو مش عارف ازاى قولى

    تالت خطوه نجيب عيش بلدى ونحمصه فى الفرن شويه لحد ما ينشف

    دلوقتى الرز جاهز والشوربه والعيش ازاى بقى نحطهم على بعض شوف يا متوحد

    تجيب باريكس او صينيه وتحت تحط العيش البلدى (بعد ما تكسره) وتجيب شويه شوربه وتحط عليه علشان يطرى بس مش تكتر يادووووب تغطيه وبعدين تجيب الرز الابيض وتغطى بيه العيش كله وبعدين تجيب شوربه تانى وتحط عالرز علشان برده يتشرب

    كده اهم شيئ اتعمل ناقص التقليه بتاعت التوم والخل ودى بسيطه خالص حتجيب راس توم وتتقشر وتتفرم وسمنه وتحمرة فيها بس مش لحد ماللون يغمق خالص وبعدين تضيف قد تلت كوب خل او اقل حسب الكميه اللى حتعملها وتطفى عليه

    ملحوظه : اوعى توصل التوم والخل للغليان لان ده بيمرر الخل يبقى الافضل تطفى النار ثم تضيف الخل اوكى

    وبعد كده بشويه شوربه تانين تحط على التوم والخل وتوزعه على كل الصينيه عشان الطعم يكون واحد ليها كلها

    اما اللحمه يا تحمرها بره بسمن عادى او تحطها على وش صينيه القته وتدخلها قد 10 دقايق الفرن مش اكتر وتطلع تاكلها وبالف هنا وشفا يا فاندم وافتكرنى وادعيلى

    مع الفته ممكن تعمل سلطه زبادى بخيار لان الزبادى طعمه بيكون حلو معاها
    avatar
    محمد الشريف

    عدد المساهمات : 8
    نقاط : 15044
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/07/2009

    رد: طريقة عمل الفتة

    مُساهمة من طرف محمد الشريف في الجمعة نوفمبر 27, 2009 10:48 am

    جزاكم الله خيرا
    avatar
    gad

    عدد المساهمات : 259
    نقاط : 15289
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 26/10/2009
    العمر : 29
    الموقع : http://gadyagamad.yoo7.com/

    رد: طريقة عمل الفتة

    مُساهمة من طرف gad في الأحد نوفمبر 29, 2009 4:33 am

    على ايه داحنا اخوات يااا استاذ محمد
    avatar
    هبة جلال

    عدد المساهمات : 49
    نقاط : 14944
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 31/07/2009

    رد: طريقة عمل الفتة

    مُساهمة من طرف هبة جلال في الأحد نوفمبر 29, 2009 12:04 pm

    طيب قول الحقيقة كنت عارف الوصفة ولا ماما غششتك؟؟؟
    اعترف انا اختك الكبيرة؟؟
    هههههههههههههه
    بس مش كبيرة اوى يعنى انا مثلا عندى 12 سنة وعشان اكون صادقة عندى12 ونصف
    ههههههههههه
    avatar
    gad

    عدد المساهمات : 259
    نقاط : 15289
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 26/10/2009
    العمر : 29
    الموقع : http://gadyagamad.yoo7.com/

    رد: طريقة عمل الفتة

    مُساهمة من طرف gad في الأحد نوفمبر 29, 2009 10:52 pm

    هههههههههههههههههههه
    انتي بجد طبعا اختي الكبيرة ربنا يخليك احنا كلنا اخوات طبعا اسرة واحدة دين واحد رب واحد حب واحد ربنا يحببنا فى بعض وارجو من حضرتك لو اي مشكلة عندك فى الكمبيوتر الرجاء التفضل فى قسم الكمبيوتر وانا هحاول اساعدك بسرعة باذن الله وعيد سعيد عليكي وعلى الامة الاسلامية كلها
    avatar
    Admin
    Admin

    عدد المساهمات : 187
    نقاط : 15502
    السٌّمعَة : 3
    تاريخ التسجيل : 06/07/2009

    رد: طريقة عمل الفتة

    مُساهمة من طرف Admin في الإثنين نوفمبر 30, 2009 2:19 pm

    رسالة الى كل واحدة ست بيت
    ارحمونا من الفتة
    الفتة الفتة الفتة خلتنى تخيييييييييييين اوى والرجيم باظ
    وهبدا من جديد لسة دعواتكم
    avatar
    gad

    عدد المساهمات : 259
    نقاط : 15289
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 26/10/2009
    العمر : 29
    الموقع : http://gadyagamad.yoo7.com/

    رد: طريقة عمل الفتة

    مُساهمة من طرف gad في الجمعة ديسمبر 04, 2009 6:41 am

    ولسه هههههههههههههه هيا نتخن ههههههههههههههه يالا نبدا من جديد نخس ونتخن كل عيد
    avatar
    وينكى

    عدد المساهمات : 62
    نقاط : 15083
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/07/2009
    العمر : 32

    رد: طريقة عمل الفتة

    مُساهمة من طرف وينكى في الخميس يناير 07, 2010 1:34 am

    تسلم ايدك يا عم ومتشكرين جدا على الوصفات اللذيذه دى
    اخيرا يا جماعه حد عبرنى وساعدنى فى القسم

    عايزه ازغرد والله
    جزاكم الله خيرا

    راجية الرحمة

    عدد المساهمات : 46
    نقاط : 6532
    السٌّمعَة : 5
    تاريخ التسجيل : 04/03/2014
    الموقع : http://www.makkiyoon.com

    رد: طريقة عمل الفتة

    مُساهمة من طرف راجية الرحمة في الخميس يونيو 26, 2014 6:27 pm


    جـــــــــــزيت خيرا ... لا حرمك الله أجر مانقلت


    شقق للبيع . د مجدي حريري. فيلا بمكة. فلل للبيع



      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء سبتمبر 20, 2017 1:39 pm